ДИФИ корективно вежбање

Програм ДИФИ корективно вежбање подразумева вежбе које представљају један од видова кинези терапије са циљем отклањања поремећаја у држању тела код деце. Oвај програм је осмишљен због све чешће појаве лошег држања код деце, као и појаве деформитета кичменог стуба још од раних школских дана, као што су кифоза, сколиоза и лордоза. Вежбе које се изводе у реализовању овог програма засигурно су делотворне у отклањању деформитета грудног коша, затим равних стопала, као и отклањања проблема са ногама, познатијих као "Х" и "О" ноге. На часовима је предвиђен рад у групи, уз коришћење реквизита као што су: јежићи, гумене траке, "шведске лестве" и палице. Овај вид вежбања се реализује у сали, и траје 30 до 45 минута.

Програм реализује специјалиста струковни физотерапеут Снежана Коруновски.

Информације о терминима и ценама можете погледати у распореду по зонама на насловној страни сајта.

ГЦФК СТАРИ ДИФ

Адреса:

Градски центар за физичку културу
Делиградска 27, 11000 Београд
Република Србија


ПИБ - 101368707
Матични број - 07002157

На благајни Центра физичка и правна лица могу вршити плаћање програма и услуга на неколико начина: готовина, платне картице (VISA International MasterCard, DinaCard, Diners), чекови, уплата на текућем рачуну - по профактури.

Радно време: 07-24

Телефон Центра:
+381 11 265.87.47

Телефон инфопулта хидро блока:
+381 11 268.29.87

За сугестије или примедбе можете се обратити на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Остале информације:
www.beograd.rs
закон о спорту

Copyright © 2016. Stari DIF

S5 Box