Радови у ГЦФК-у

 

 

            Лето представља прави моменат да се освежи простор хидро блока као и садржаји програма и услуга у Центру. У протеклом периоду смо хидро блок обогатили разним новитетима како би наши корисници и запослени имали прави кутак за предах у топлим данима. Стога је урађена мања реконструкција, адаптација и кречење те је простор хидро блока засијао новим изгледом, истакао је директор Центра Небојша Стојановић.

Градски центар за физичку културу је старо здање и као споменик културе Републике Србије налази се под заштитом, па за њега важе посебни услови када се изводе радови на објекту. У последњих десет година најважнија инвестиција је била у припремама за Универзијаду, али су рађени и захвати мањег обима: реконструкција свлачионица, адаптација сале, постављање инфо-пулта...

РЕКОНСТРУКЦИЈА СВЛАЧИОНИЦА И САЛА ГЦФК

Универзијада 2009. године је била један од најзначајнијих спортских догађаја у Србији последњих година и за све оне који су били укључени у њену припрему и реализацију била је велики изазов и задовољство. Међу објектима који су били предвиђени за тренинге спортиста – учеснике Универзијаде нашао се и Градски центар за физичку културу. Велика сала коришћена је за тренинге ритмичке гимнастике, а трим кабинет за кондиционе припреме. Из тих разлога, овај, као и пратећи простор у ГЦФК су реконструисани у рекордно кратком року заједничким средствима Универзијаде и ГЦФК-а и спремно су дочекали такмичарке, које су тренирале од 25. јуна до 9. јула. Поред реконструкције и опремања сала, свлачионица и санитарних чворова, извршено је и двојезично обележавање простора. Данас, он се користи на обострано задовољство и повећану контролу домаћина и корисника услуга.

АДАПТАЦИЈА САЛЕ 8

Градски центар за физичку културу је у септембру 2009. године адаптирао салу 8 и на тај начин повећао понуду ГЦФК-а. То је сада још један у низу вишенаменских простора Центра, а основна му је намена за фитнес активности. Опремљена музичким уређајима она може да служи за: промоције, семинаре и такмичења, уз постављање потребних реквизита.

БОЉА КОМУНИКАЦИЈА СА КОРИСНИЦИМА

У циљу побољшања комуникације са корисницима у Градском центру за физичку културу је крајем 2010. постављен инфо - пулт на којем се могу добити све потребне информације о програмској понуди и извршити уплата за одабране активности. У ту сврху служи и велики дисплеј са садржајима из богате програмске понуде Центра.

ОПРЕМАЊЕ КАРДИО ТЕРЕТАНЕ

Осавремењивањем простора и увођењем у рад нових справа и постављањем дисплеја у простор за вежбање у мају 2011. побољшани су услови за вежбање. У овом простору на справама и машинама за вежбање (leg curl, leg press 30, back hyperextension, smith machine, decline bench press,...) као и кардио тренажерима (траке за трчање, бицикли, сува весла, степери, симулатори нордијског скијања...), уживају хиљаде вежбача, током целе године, вежбајући од раних јутарњих до касних вечерњих часова.

СРЕЂИВАЊЕ ХИДРО БЛОКА

У очекивању генералне реконструкције хидро блока, а са жељом да се побољшају услови реализације обука, услуга и смештаја корисника, на иницијативу мр Јелене Ристић-Штефанац, в.д. директора и менаџмента Градског центра за физичку културу у јулу 2013. године је урађена делимична реконструкција и сређивање хидро блока: базена и базенске мреже, свлачионица и ормарића за смештај опреме корисника и санитарних просторија. На тај начин су побољшани услови коришћења услуга на базенима и смештај корисника у свлачионицама.

ОКРЕЧЕН ХОЛ ДРУГОГ СПРАТА СТАРОГ ДИФ-А

Поново је менаџмент Градског центра за физичку културу Стари ДИФ на челу са мр Јеленом Ристић, в.д. директора, пријатно изненадио своје кориснике средином фебруара 2014. године сређивањем једног дела велике зграде Центра. Том приликом је, током једног викенда у фебруару окречен хол и постављено ново осветљење на другом и трећем спрату у левом крилу зграде и улепшан комуникациони простор од рецепције у приземљу до сала на трећем спрату.

ГЦФК СТАРИ ДИФ

Адреса:

Градски центар за физичку културу
Делиградска 27, 11000 Београд
Република Србија


ПИБ - 101368707
Матични број - 07002157

На благајни Центра физичка и правна лица могу вршити плаћање програма и услуга на неколико начина: готовина, платне картице (VISA International MasterCard, DinaCard), чекови, уплата на текући рачун - по профактури.

Радно време: 07-24

Телефон Центра:
+381 11 265.87.47

Телефон инфопулта хидро блока:
+381 11 268.29.87

За сугестије или примедбе можете се обратити на адресу: knjigautisaka@staridif.rs

Остале информације:
www.beograd.rs
закон о спорту

Copyright © 2020. Stari DIF

S5 Box