Обука пливања за бебе

Један од омиљених програма у оквиру понуде ГЦФК Стари Диф, како код полазника тако и код тренера, је програм Обука пливања за бебе. Програм је намењен најмлађем узрасту од свега неколико месеци до навршене четврте године. Одвија се у малом базену, а број беба у групи не прелази број од 10 до 15 полазника, што омогућава нормалан рад и једнаку посвећеност сваком детету.

Заједничким вежбањем родитеља и деце и стручним саветима добијеним од професора физичке културе развија се интересовање родитеља за побољшање моторичких способности детета. Наш професор изводи вежбе на сувом, а родитељи исте вежбе реализују у води, при чему се беба осећа потпуно сигурно. Након овог програма деца могу потпуно спремна да наставе са пливањем у старијој групи и да врло брзо савладају задате активности.

Овај програм посебно се препоручује деци која имају неки психо-моторички поремећај или деформитет који је настао током порођаја.

Информације о терминима и ценама можете погледати у распореду по зонама на насловној страни сајта.

ГЦФК д.о.о. Београд

Адреса:

Градски центар за физичку културу д.о.о. Београд
Делиградска 27, 11000 Београд
Република Србија


ПИБ - 101368707
Матични број - 07002157

На благајни Центра физичка и правна лица могу вршити плаћање програма и услуга на неколико начина: готовина, платне картице (VISA International MasterCard, DinaCard), чекови, уплата на текући рачун - по профактури.

Радно време: 07-24

Телефон Центра:
+381 11 265.87.47

Телефон инфопулта хидро блока:
+381 11 268.29.87

За сугестије или примедбе можете се обратити на адресу: knjigautisaka@staridif.rs

Остале информације:
www.beograd.rs
закон о спорту

Copyright © 2023. Stari DIF

S5 Box