Масаже

У понуди ГЦФК Стари Диф, у делу xидро блока, реализују се различите врсте ручних масажа. Масажом се организам ослобађа штетних састојака, који су последица напора и стреса, чиме се мишић опушта и прокрвљује директним утицајем на само мишићно влакно. Прилагођавајући се жељама и потребама корисника, у понуди имамо неколико врста ручних масажа.

Релакс масажа је намењена опуштању мишића и отклањању напетости, психо - физичког замора. Релакс масажа је блага, изузетно пријатна ручна масажа којом се постиже опуштање организма, превенција стреса и отклањање умора. Траје 60 минута.

Шведска масажа или тзв. спортска масажа траје 45 минута. Погодна за ослобађање од нагомиланог стреса и млечне киселине, па се најчешће препоручује после тренинга, како код спортиста, тако и код рекреативаца.

Наведене врсте масажа могу бити парцијалне или за цело тело, а све у зависности од индивидуалне потребе корисника.

Масажа врата - антистрес, траје 7 минута и користи се за опуштање мишића вратног и раменог дела.

Антицелулит масажа је намењена корисницима који имају проблем целулита, а чији циљ је нега и смањење целулита на критичним регијама. Ова масажа се изводи ручно, и траје 30 минута.

Антицелулит масажа - оклагијама

Масажа стопала са рефлексологијом, доводи до активне релаксације целог тела јер се на стопалима налазе зоне које осликавају све органе и жлезде у човековом организму, као и нервни завршеци. Овом врстом масаже тело се ослобађа од стреса и елиминише умор. Масажа се изводи ручно, и траје 30 минута.

Лимфна дренажа је намењена особама које имају проблеме у отицању зглобова, приликом задржавања вишка течности, и услед разних стања у организму као што су посттрауматска, васкуларна и сл.

Масажа лица и деколтеа. Лице и деколте су делови тела најизложенији спољним утицајима јер нису покривени одећом, али су такође изложени и погледима па је нега и те како препоручљива. Масажом се постиже боља прокрвљеност ове регије, што утиче на блиставост и свежину коже лица и деколтеа. Масажа лица и деколтеа у нашем центру траје 20 минута.

Информације о ценама можете погледати у распореду по зонама на насловној страни сајта.

Због великог интересовања, обавезно је заказивање радним данима од 08 до 21 и суботом у времену када вама одговара.

Заказивање термина на бројеве телефона: 011/2682-987 или 069/8220-213

ГЦФК д.о.о. Београд

Адреса:

Градски центар за физичку културу д.о.о. Београд
Делиградска 27, 11000 Београд
Република Србија


ПИБ - 101368707
Матични број - 07002157

На благајни Центра физичка и правна лица могу вршити плаћање програма и услуга на неколико начина: готовина, платне картице (VISA International MasterCard, DinaCard), чекови, уплата на текући рачун - по профактури.

Радно време: 07-24

Телефон Центра:
+381 11 265.87.47

Телефон инфопулта хидро блока:
+381 11 268.29.87

За сугестије или примедбе можете се обратити на адресу: knjigautisaka@staridif.rs

Остале информације:
www.beograd.rs
закон о спорту

Copyright © 2023. Stari DIF

S5 Box