• Popust 40% za jul i avgust!

  Sala 1

 • Popust 40% za jul i avgust!

  Sala 2

 • Popust 40% za jul i avgust!

  Sala 3 (borilačka)

 • Popust 40% za jul i avgust!

  Sala 4

 • Popust 40% za jul i avgust!

  Svečana sala

Za Vas i vašu ekipu

Imate ekipu, uživate u sportskim aktivnostima, brinete o svojoj kondiciji, održavate formu, želite da planirate vaše vreme kako vama odgovara 

– Iznajmljivanje sala za rekreaciju
– Iznajmljivanje spoljnih terena
– Iznajmljivanje bazena
– Iznajmljivanje stola za stoni tenis

Sale za iznajmljivanje

GCFK raspolaže sa 8 sala, ukupne površine oko 1500 m2 različitih dimenzija i opremljenosti sa namenom za: sportske programe, rekreaciju, časove fizičkog obrazovanja, ali i za sastanke, seminare, prezentacije Sale se mogu iznajmiti za sportske aktivnosti ugovaranjem na duži rok (sezonu) i u pojedinačnim terminima.

Za ugovoreno korišćenje (najmanje 3 meseca) cena je umanjena u odnosu na pojedinačni termin.

Ukoliko ste zainteresovani za iznajmljivanje sala i dogovora u vezi uslova, možete se javiti putem telefona: 011/26.88.906.

Sala 1

Sala 1 se nalazi u prizemlju Centra u centralnom delu zgrade i najviše je tražena. U njoj se, pored sportskih aktivnosti, organizuju i razne promotivne aktivnosti, susreti, takmičenja , kada je reč o ekipnim sportovima. Površina sale je 420 m2, dimenzija 23 m h 17,5 m. Izuzetno je visoka, čak 12 metara, tako da se može koristiti i za sportove, koji zahtevaju visinu (primer takmičenja iz ritmičke gimnastike). Najčešće se koristi za fudbal, košarku, odbojku, ali i druge sportske aktivnosti. U njoj se nalazi izuzetno vredna, predratna freska "Povlačenje preko Albanije“, autora Živorada Nastasijevića, restaurirana tek 1968. godine, zahvaljujući grupi sportista.

Sala 2

Sala 2 se koristi kao odvojena celina, pošto je u produžetku sale 1, može se pretvoriti u izuzetno veliki prostor, pogodan za manifestacije i takmičenja. Površina sale 2 je 175 m2, a dimenzije su 17,5 m h10 m. Najčešće se koristi za odbojku, košarku i časove fizičkog vaspitanja učenika.

Sala 3

Sala 3 je smeštena na III spratu, opremljena je sa tatami podlogom i visećim džakovima predviđenim za borilačke sportove. Dimenzije su 13 m h 7,5 m, površine 97,5 m2.

Sala 4

Sala 4 se nalazi na II spratu i koristi se najčešće za školsku nastavu fizičkog vaspitanja, ali i fudbal i košarku. Dimenzije su 18 m h 10 m, visine 4,8 m a površine 180 m2, približne površine kao i sala 2, iznad koje se i nalazi.

Sala 5

Sala 5 tzv. Svečana sala nalazi se na II spratu, pored sportskih aktivnosti koristi se za ostale svečanosti, predavanja, seminare i prezentacije. Dimenzije su 18 m h 12,5 m, a površine 225 m2. Opremljena je audio i video uređajima, što uvećava cenu iznajmljivanja pri čemu je neophodno unapred zakazivanje termina.

Sala 6

Sala 6 (321) je smeštena na III spratu ukupne površine 102,72 m2, visine 3 m, i dimenzijama 13,57 m x 7,57 m. Koristi se za sportske aktivnosti, ples, fitnes fitnes programe i dečije nastupe.

Sala 7

Sala 7 (326) je smeštena na III spratu, ukupne površine 200 m2, sa dimenzijama 22 m h 9 m,. Idealna je za fitnes programe i prezentacije upravo zbog pozicije zida sa ogledalima. Može se koristiti i za predavanja, seminare i takmičenja. Opremljena je audio i video uređajima, što uvećava cenu iznajmljivanja pri čemu je neophodno unapred zakazivanje termina.

Iznajmljivanje Bazena

GCFK obuhvata u delu hidro bloka veliki i mali bazen ukupne površine preko 200 m2.

Prosečna temperatura bazena je 26 stepeni, a za posebne programe: obuka beba, dece iz vrtića i trudnice, povećava se temperatura i do 29 stepeni.

Veliki bazen je dimenzija 25 m h 6,5 m, dok mu je prosečna dubina 1,6 metara. Redovno se kontroliše hlor i vrši analiza vode. U neposrednoj blizini su dve suve i jedna vlažna sauna.
Mali bazen ima dimenzije 9,5 m h 4,5 m, a prosečne dubine 0,8 metara. Na bazenima GCFK-a realizuju se obuke, počev od beba, preko predškolaca i osnovaca, sve do rekreacije zaposlenih, studenata i penzionera. Pored toga, prostor bazena se iznajmljuje za rekreaciju radnika, treninge i proslave rođendana.

Prilikom korišćenja bazena primenjuju se posebne mere i pravila ponašanja:

pre ulasaka u bazen obavezno je tuširanje
nije dozvoljeno skakanje sa ivice bazena
zabranjeno je korišćenje malog bazena, osim za propisane obuke
nositi: kupaći kostim, kapu, papuče i peškir
Ukoliko ste zainteresovani za iznajmljivanje bazena možete se javiti putem telefona: 011/26.88.906 i 069/82.20.200.

 

 

 

 

Iznajmljivanje Stola za Stoni Tenis

Poštovani korisnici,

Na raspolaganju su tri stola za stoni tenis, u Svečanoj sali Centra.

OČEKUJEMO VAS!

"Budite deo naše porodice"